AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arabanın içinde olmak

Kahve falında bir arabanın içinde olmak

Kahve falında bir arabanın içinde olmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, düşünmeden hareket edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arabanın içinde olmak gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında arabanın içinde denize düşmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, başarılarının tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arabanın içinde su görmek bilgi sahibi olacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde kar görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, sorunlarından arınacağına işarettir.

Kahve falında arabanın içinde köpek görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde yanmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın içinde ağlamak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın içinde fare görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir