AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablalarını görmek

Kahve falında ablalarını görmek

Kahve falında ablalarını görmek ortak işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablalarını gördüyseniz:

  • Spritüel konulara ilginiz artabilir, çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif duymaya başlayabilir veya çevrenizden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında ablasının eşini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş ablanı görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ablasını gelinlikli görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işarettir.

Kahve falında ablasının bebeği olduğunu görmek adının ülke dışında yayılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve abla görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ablayı dövmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ablasıyla öpüşmek geçimi zorluklarla kazanacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında ablayı hamile görmek refaha erişileceğine, üzücü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir