AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının kaçtığını görmek

Kahve falında ablasının kaçtığını görmek

Kahve falında ablasının kaçtığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, hatalı yollara sapılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında ablasının kaçtığını gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Kahve falında ablanın kaçırıldığını görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının kaçtığını görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablayla yürümek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abla hamile görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve abla görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalet eder.

Kahve falında abla anne görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ablanı ağlarken görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında ablanı gelinlikle görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir