AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabanı görmek

Kahve falında bir akrabanı görmek

Kahve falında bir akrabanı görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, adının ülke dışında yayılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kötü yönde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında bir akrabanı gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında akrabasını öldürmek çok büyük bir rahata ereceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında akrabaları üzgün görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin akrabasını görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında akrabalarla yemek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında akraba kuzen görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarla küsmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabanı öldürmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir