AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla yemek

Kahve falında akrabalarla yemek

Kahve falında akrabalarla yemek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarla yemek gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi arttıracak veya iş, eğitim ya da coğrafi değişiklik gerektiren konularda yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında akrabanın evinde yemek yemek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında akrabalara yemek vermek adeta sinirden küplere bineceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla yemek yediğini görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabaya yemek yedirmek iyileşme göstereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarla yemek yemek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında akrabadan tokat yemek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş akrabayla yemek yemek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabaya yemek vermek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir