AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasını öldürmek

Kahve falında akrabasını öldürmek

Kahve falında akrabasını öldürmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, adından konuşulur olacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabasını öldürmek gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Kahve falında akrabasını öldüğünü görmek sevgi göreceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabadan birinin öldüğünü görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında bir akrabasının öldüğünü duymak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarının öldüğünü duymak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayı öldürmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın öldüğünü duymak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasının öldüğünü duymak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet eder.

Kahve falında yakın akrabasının öldüğünü görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir