AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanı öldürmek

Kahve falında akrabanı öldürmek

Kahve falında akrabanı öldürmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yenisinin başlayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hasretliğin biteceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında akrabanı öldürmek gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında akrabalarını öldürmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında akrabasının öldüğünü duymak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına delalet eder.

Kahve falında yakın akrabasının öldüğünü görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabanın öldüğünü görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın öldüğünü görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalettir.

Kahve falında akrabanın öldüğünü duymak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında akrabanı öldürmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasının öldüğünü görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir