AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının boşandığını görmek

Kahve falında kızının boşandığını görmek

Kahve falında kızının boşandığını görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kızının boşandığını gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Kahve falında kızının boşandığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla boşandığını görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında başkalarının boşandığını görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısından boşandığını görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle boşandığını görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kocadan boşandığını görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Kahve falında boşanmak ve başkasıyla evlenmek çok ünlü bir kişi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında boşandığını görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir