AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın saldırısına uğramak

Kahve falında bir adamın saldırısına uğramak

Kahve falında bir adamın saldırısına uğramak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine yorulur.

Kahve falında bir adamın saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında bir adamın saldırısına uğramak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filin saldırısına uğramak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işarettir.

Kahve falında hayvanların saldırısına uğramak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir hayvanın saldırısına uğramak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulur.

Kahve falında taşlı saldırıya uğramak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt sürüsünün saldırısına uğramak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanların saldırısına uğramak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teröristlerin saldırısına uğramak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir