AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı saldırıya uğramak

Kahve falında taşlı saldırıya uğramak

Kahve falında taşlı saldırıya uğramak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, huzuru yakalayacağına, bol nimete kavuşulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Kahve falında taşlı saldırıya uğramak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Kahve falında köpeklerin saldırısına uğramak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin saldırısına uğramak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işarettir.

Kahve falında örümcek saldırısına uğramak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir hayvanın saldırısına uğramak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işarettir.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında terör saldırısına uğramak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kurt saldırısına uğramak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir