AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanların saldırısına uğramak

Kahve falında yılanların saldırısına uğramak

Kahve falında yılanların saldırısına uğramak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işinde dar boğaza gireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanların saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Kahve falında yılanın saldırısına uğramak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine inanılır.

Kahve falında yılanların saldırısına uğramak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan saldırısına uğramak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saldırıya uğradığını görmek yıpranacağına, strese gireceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında fare saldırısına uğramak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında balıkların saldırısına uğramak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir