AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerin saldırısına uğramak

Kahve falında teröristlerin saldırısına uğramak

Kahve falında teröristlerin saldırısına uğramak beklenen mirasın alınacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristlerin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Kahve falında teröristlerin saldırısına uğramak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında terörist saldırısına uğramak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine yorulur.

Kahve falında terörist saldırısı görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında baykuş saldırısına uğramak aksiliklerin aşılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında fil saldırısına uğramak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saldırıya uğradığını görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret eder.

Kahve falında adamların saldırısına uğramak yanlış işler yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir