AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın kovaladığını görmek

Kahve falında bir adamın kovaladığını görmek

Kahve falında bir adamın kovaladığını görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işarettir.

Kahve falında bir adamın kovaladığını gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında bir adamın kovaladığını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamın sizi kovaladığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yeni fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamın kovaladığını görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamı öpmek uzun bir hayat yaşayacağına, kötü yola sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamın başını kesmek engellerden kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek yıpranacağına, strese gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir adamı görmek ters giden olayların düzeltileceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın adamı görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir