AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın kovaladığını görmek

Kahve falında adamın kovaladığını görmek

Kahve falında adamın kovaladığını görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adamın kovaladığını gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Kahve falında adamın kovaladığını görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir adamın kovaladığını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamın sizi kovaladığını görmek bütçesinin genişleyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Kahve falında çok zengin iş adamı görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı adamın duasını almak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir