AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın bıçaklandığını görmek

Kahve falında bir adamın bıçaklandığını görmek

Kahve falında bir adamın bıçaklandığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamın bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmanız strese iyi gelebilir.

Kahve falında adamı bıçaklayarak öldürmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bir adamı bıçaklayarak öldürmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çirkin sözler işitileceğine işarettir.

Kahve falında bir adamın elinde bıçak görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamın bıçaklandığını görmek çok sorunlu günler geçireceğine, işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamın bıçaklandığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın nişanlandığını görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında önemli devlet adamı görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir