AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adama sarılmak

Kahve falında bir adama sarılmak

Kahve falında bir adama sarılmak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, daha isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında bir adama sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında genç adama sarılmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü adama sarılmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir adama sarılmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı adama sarılmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında adamla sarılmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adama sarılmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir