AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adam dövmek

Kahve falında bir adam dövmek

Kahve falında bir adam dövmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adam dövmek gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Kahve falında yumrukla adam dövmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında taşla adam dövmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle adam dövmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kemerle adam dövmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, onun istediği yoldan gideceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adam dövmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam dövdürmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir adam dövmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sıkıntıların artacağına inanılır.

Kahve falında erkek adam dövmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir