AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam dövdürmek

Kahve falında adam dövdürmek

Kahve falında adam dövdürmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Kahve falında adam dövdürmek gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Kahve falında erkek adam dövmek refah düzeyinin artacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında adam dövdüğünü görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kürekle adam dövmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Kahve falında sarhoş adam dövmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kemerle adam dövmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı adam dövmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulur.

Kahve falında yumrukla adam dövmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşla adam dövmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir