AnaSayfa / Genel / Kahve falında binlerce arı görmek

Kahve falında binlerce arı görmek

Kahve falında binlerce arı görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kendisine uğur getireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret eder.

Kahve falında binlerce arı gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Kahve falında arı öldürmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanı taşımak işlerinin başarılı olacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçta arı görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalettir.

Kahve falında arıyı yemek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çok miktarda arı görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı yakalamak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işarettir.

Kahve falında arı yavrusu görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir