AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı kovanı taşımak

Kahve falında arı kovanı taşımak

Kahve falında arı kovanı taşımak güzel huylarını terk edeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında arı kovanı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Kahve falında arı kovanı taşımak bekarlar için güzel bir evliliğe, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Kahve falında arı kovanı bozmak hayatın fal sahibine güleceğine, muradın yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kovanla arı görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı ve arı kovanı görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Kahve falında arı kovanı görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı ve kovanı görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir