AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok miktarda arı görmek

Kahve falında çok miktarda arı görmek

Kahve falında çok miktarda arı görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, koyu sohbetler edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok miktarda arı gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında çok miktarda arı görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük miktar para görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında miktarı belli para görmek şansın önünün kesileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında çok miktarda balık görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında para miktarı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çok miktarda kağıt para görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına inanılır.

Kahve falında bol miktarda para görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir