AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın merdivenlerinden çıkmak

Kahve falında binanın merdivenlerinden çıkmak

Kahve falında binanın merdivenlerinden çıkmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, işlerdeki verimin artacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın merdivenlerinden çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında bina merdiveninden çıkmak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binada merdiven çıkmak nazara geleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina merdiveni çıkmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında binanın merdivenlerinden çıkmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına yorulur.

Kahve falında bina merdiveni görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bina merdiveni yıkamak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında bina çıkmak elinin darlıktan kurtulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak iş öğreneceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir