AnaSayfa / Genel / Kahve falında binalar arasında kaybolmak

Kahve falında binalar arasında kaybolmak

Kahve falında binalar arasında kaybolmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kazancının tükenmeyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret eder.

Kahve falında binalar arasında kaybolmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Kahve falında binalar arasında kaybolmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, isteklerinize kavuşacağınıza işaret eder.

Kahve falında büyük bir binada kaybolmak onlara hocalık edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında bina içinde kaybolmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında binada kaybolmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, donatacağına inanılır.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek kötü bir duruma düşüleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir