AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan indiğini görmek

Kahve falında binadan indiğini görmek

Kahve falında binadan indiğini görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, art niyetli kişilere uyacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında binadan indiğini gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı iyi planlamalısınız.

Kahve falında binadan indiğini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan indiğini görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında asansörün indiğini görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Kahve falında ceviz indirmek kötü bir habere veya tehlikeye, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulur.

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon indirmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında siyah arabadan indiğini görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir