AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina kurmak

Kahve falında bina kurmak

Kahve falında bina kurmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bina kurmak gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Kahve falında bina kurmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafire sofra kurmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, ün sahibi birisi olunacağına yorulur.

Kahve falında yer sofrası kurmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bunun için her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banka kurmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ev kurmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak kederinin dağılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çadır kurmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında televizyon kurmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir