AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek

Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek

Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak karda yürümek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, insanları kıracağına, üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda yalın ayak yürümek elinin darlığa düşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yalın ayak yürüdüğünü görmek kırılan kalplerin barışacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprakta yalın ayak yürümek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak toprakta yürümek bilgilerle donanacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda yalın ayak yürümek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek işinden ve ekmeğinden olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir