AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta yürüdüğünü görmek

Kahve falında sokakta yürüdüğünü görmek

Kahve falında sokakta yürüdüğünü görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir.

Kahve falında sokakta yürüdüğünü görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bilmediğin sokaklarda yürümek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık sokakta yürümek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında sokaklarda yürümek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında sokakta yürümek kudret ve hikmet sahibi olacağına, isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yapılan hataların düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir