AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık sokakta yürümek

Kahve falında karanlık sokakta yürümek

Kahve falında karanlık sokakta yürümek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında karanlık sokakta yürümek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize veya paylaştığınız bilgilere dikkat etmemeniz durumunda başkalarının tartışmalarının ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir sokakta yürümek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık sokakta yürümek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık sokak görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık bir sokak görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık dar sokak görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya alamet eder.

Kahve falında karanlık sokakta kaybolmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir