AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediğin bir şehre gitmek

Kahve falında bilmediğin bir şehre gitmek

Kahve falında bilmediğin bir şehre gitmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında bilmediğin bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik daha farklı beklentiler içine girmeniz mümkün.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek hayallerin gerçekleşeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak bir şehre gitmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında mısır şehrine gitmek insanlara yol göstereceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulur.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir şehre gitmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bilmediği bir şehre gitmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir