AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir şehre gitmek

Kahve falında yabancı bir şehre gitmek

Kahve falında yabancı bir şehre gitmek çarelere kavuşacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yabancı şehre gitmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir şehre gitmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka şehre gideceğini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında uzak şehre gitmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, para yatıracağına rivayet eder.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek rızkının çoğalacağına, düşmanlarımızı alt etmeye inanılır.

Kahve falında van şehrine gitmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehre gitmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir