AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediği bir şehre gitmek

Kahve falında bilmediği bir şehre gitmek

Kahve falında bilmediği bir şehre gitmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bilmediği bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında başka şehre gideceğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir şehre gitmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına inanılır.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir şehre gitmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük şehre gitmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzak bir şehre gitmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek rahat ve güzel günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir