AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediğin bir dil konuşmak

Kahve falında bilmediğin bir dil konuşmak

Kahve falında bilmediğin bir dil konuşmak çok uğraş vereceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilmediğin bir dil konuşmak gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bilmediği dili konuşmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında farklı dil konuşmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına inanılır.

Kahve falında başka dil konuşmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında işaret diliyle konuşmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil konuşmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bilmediğin bir dil konuşmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı dil konuşmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir dil konuşmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir