AnaSayfa / Genel / Kahve falında olduğunun bilincinde olmak

Kahve falında olduğunun bilincinde olmak

Kahve falında olduğunun bilincinde olmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, parasının ve makamının artacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Kahve falında olduğunun bilincinde olmak gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında bilincini kaybetmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinç altına girmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilinçli olmak başının derde gireceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında olduğunun bilincinde olmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir