AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilinçli olmak

Kahve falında bilinçli olmak

Kahve falında bilinçli olmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, ticarete atılacağına, şansının açılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilinçli olmak gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında olduğunun bilincinde olmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine işaret eder.

Kahve falında bilinç altına girmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında bilinçli olmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına işaret eder.

Kahve falında bilincini kaybetmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir