AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar kapatmak

Kahve falında bilgisayar kapatmak

Kahve falında bilgisayar kapatmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, şansının geri döneceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kapatmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bilgisayar kapatmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayarı kapatmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar çalmak hasta ve zor geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayarlar görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazdığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda yazı görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar faresi görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar almak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir