AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bilgisayar görmek

Kahve falında siyah bilgisayar görmek

Kahve falında siyah bilgisayar görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, hayır ve bereketin artmasına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah bilgisayar gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Kahve falında siyah bilgisayar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar tamir etmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayar kapatmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayar kasası görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayar kırıldığını görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar masası görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar şifresi görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir