AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar tamir etmek

Kahve falında bilgisayar tamir etmek

Kahve falında bilgisayar tamir etmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar tamir etmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Kahve falında bilgisayar tamir etmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayar kablosu görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynamak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bilgisayar görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayar hediye almak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bilgisayar görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk bilgisayar görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayara virüs girdiğini görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir