AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bilgisayar görmek

Kahve falında beyaz bilgisayar görmek

Kahve falında beyaz bilgisayar görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bilgisayar gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz sonucu yaptığınız değişiklikler, yaşantınızda önemli farklılıklara sebep olabilir.

Kahve falında beyaz bilgisayar görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar kullanmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar ekran görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayar alındığını görmek umduklarını bulamayacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında laptop bilgisayar görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar virüsü görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar temizlemek kolaylıklarla karşılaşacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayar taşımak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir