AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilge adam görmek

Kahve falında bilge adam görmek

Kahve falında bilge adam görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilge adam gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında bilge adam görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında bilge görmek tamamen içine kapanacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilge dede görmek iyilik ve güzellik bulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı adam görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir adamla öpüşmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında denizden adam çıkarmak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında üç gözlü adam görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir