AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı adam görmek

Kahve falında silahlı adam görmek

Kahve falında silahlı adam görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sorumlulukların azalacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı adam gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında silahla adam öldürmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı bir adam görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçtığını görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla adam yaralamak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek başarılarının bir ömür süreceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı adamlar görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir