AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilge dede görmek

Kahve falında bilge dede görmek

Kahve falında bilge dede görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilge dede gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Kahve falında bilge dede görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilge adam görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bilge görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, düzeninin yıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü dedesini görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında dilenci dede görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemin ağladığını görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendi dedemi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir