AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak sakallı kadın görmek

Kahve falında ak sakallı kadın görmek

Kahve falında ak sakallı kadın görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı kadın gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Kahve falında ak sakallı kadın görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ak sakallı adam görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dede görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ak sakallı görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, hayatının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ak sakallı ermiş görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ak sakallı olmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir