AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak sakallı olmak

Kahve falında ak sakallı olmak

Kahve falında ak sakallı olmak geç de olsa huzura erileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, rütbesinin yükseleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, işlerin düzgün gideceğine, gıybet edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ak sakallı olmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Kahve falında ak sakallı hoca görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ak sakallı amca görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı adam görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye inanılır.

Kahve falında ak sakallı dede görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ak sakallı kadın görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında ak sakallı ihtiyar görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ak sakal görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir