AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak sakallı dede görmek

Kahve falında ak sakallı dede görmek

Kahve falında ak sakallı dede görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ak sakallı dede gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında ak sakallı dede görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeler görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeyi görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ak sakalı dede görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir