AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezikler görmek

Kahve falında bilezikler görmek

Kahve falında bilezikler görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, onurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında bilezikler gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında desenli bilezik görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik ve para görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına inanılır.

Kahve falında bileziği kaybetmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına inanılır.

Kahve falında kola bilezik takmak saygı değer bir konuma çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında evde altın bilezik bulmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta bilezik takmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında altın bilezik altın yüzük görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, tatsız durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda altın bilezikler görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir