AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik ve para görmek

Kahve falında altın bilezik ve para görmek

Kahve falında altın bilezik ve para görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, darlık içine düşeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve para gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında para ve altın bilezik görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve para görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bilezik ve para görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik almak ve takmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kafasının boşalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek uzun ve hayırlı bir ömre, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir