AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak sakallı dedeler görmek

Kahve falında ak sakallı dedeler görmek

Kahve falında ak sakallı dedeler görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, hastalıkların sona ereceğine, işlerinin ters gideceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında ak sakallı dedeler gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Kahve falında ak sakallı dedeyi görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ak sakallı dede görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ak sakalı dede görmek hayatına bakacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeler görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir