AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak sakalı dede görmek

Kahve falında ak sakalı dede görmek

Kahve falında ak sakalı dede görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ak sakalı dede gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeyi görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında ak sakallı dede görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek üzeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, isteklerine kulak vereceğine yorulur.

Kahve falında ak sakalı dede görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeler görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir