AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda çalışmak

Kahve falında yağmurda çalışmak

Kahve falında yağmurda çalışmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, işlerin günden güne açılacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, problemlerini çözeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurda çalışmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında yağmurda çalışmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir evden kaçmaya çalışmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında fabrikada çalışmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek başarıları ile tanınacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından öldürülmeye çalışmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında asansöre binmeye çalışmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında cin öldürmeye çalışmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çekmeye çalışmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir