AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde çalışmak

Kahve falında denizde çalışmak

Kahve falında denizde çalışmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yatırımların heba olacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde çalışmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yaptığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında denizi geçmeye çalışmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmeye çalışmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında denize girmeye çalışmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde çalışmak hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak elini attığı her işi yerine getireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında denize ulaşmaya çalışmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir